Private og institutioner

Privat

VVS firmaet er et firma, hvor vi faktisk er eksperter i alle former for VVS arbejde, for det var der vi startede for mere end 30 år siden.

Men vi kan så meget andet. Vi kan hjælpe dig med dit gasfyr, din varmepumpe, hvis du ønsker et kalkfrit hjem, eller hvis tagrender eller tag skal have udskiftet kobber.

Vi er også eksperter i badeværelser. Både nye badeværelser og renovering af dit gamle badeværelse. Tag os med på råd fra starten af projektet.
Vi har mange års erfaring med ganske almindeligt VVS arbejde for private.

Yderlige beskrivelse

VVS firmaet er din lokale VVS mester i området i og omkring Roskilde. Vi løser alle former for VVS-opgaver, lige fra den dryppende vandhane, til installation af dit nye toilet eller blandingsbatteri.

Med VVS firmaet med på råd, får du en professionel rådgivning. VVS er en tillidssag.

Når du lukker os ind i dit hjem, kan du stole på os. Vi kommer altid til aftalt tid og holder altid vores aftaler.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Ydelser

Hos os er kun det bedste er godt nok

Kvalitet

Vi bestræber os på at udføre et kvalitetsarbejde, hvor vi benytter os af leverandører hvis produkter hele tiden udvikler sig efter tidens trends samt lever op til alle gældende myndighedskrav og vi lægger stor vægt på at vores håndværkere er omhyggelige og interesseret i at levere en god oplevelse.

Tid

Vores erfaring viser at et nyt badeværelse tager tid og fylder meget i bygherrens liv, dels i beslutningsfasen og dels i de ca. 6 uger det i gennemsnit tager fra vi river badeværelset ned til det nye og tidssvarende badeværelse står klar. Vi ved også at det sviner mere end de fleste forestiller sig.

Heldigvis opvejes det klart af glæden over at få et nyt badeværelse, hvor alt fungerer og er nemt at renholde. Vi stiller også gerne en bad- og toilettrailer til rådighed i hele byggeperioden, så familien kan fungere optimalt mens det nye badeværelse bliver til.

Ideoplæg, tilbud og honorar

Ønsker du et detaljeret idé-oplæg til netop dit nye badeværelse, er du velkommen til at kontakte os for aftale om besøg, hvor vi kan snakke detaljer og foretage en opmåling for udregning og afgivelse af et komplet tilbud. Det første besøg er gratis. Ønsker I derefter at arbejde videre med os, vil vi gerne indrette og tegne badeværelset i 3D.

Gode råd og vejledninger

Som badeværelses expert er vi meget gerne behjælpelige med gode råd og vejledninger når beslutningerne skal tages.

I byggeperioden gør vi selvfølgeligt alt hvad vi kan for at begrænse generne og få dit nye badeværelse afleveret indenfor den aftalte tidsperiode og til den aftalte pris.

Ønsker du et uforpligtende besøg for en snak om de muligheder der kunne være, er det naturligvis uden beregning.