KUNDEBESØG I FORBINDELSE MED CORONA

VVS firmaet kommer gerne på hjemmebesøg i disse Corona tider. Vi tager alle forholdsregler og følger den danske regerings anbefalinger og restriktioner med hensyn til afstande og hygiejne.

Vi medbringer selv masker og afspritter hænderne inden vi tager vores handsker på.

Vi forventer at:

– DU/I ER SYMPTOMFRI FOR FORKØLELSE, HOSTE OG ØVRIGE SYMPTOMER

– DET ER MULIGT AT HOLDE MINDST 2 METERS AFSTAND TIL HINANDEN

Er det ikke muligt at overholde ovenstående, kan vi aftale en ny tid for et kundebesøg.

NYT VARMEANLÆG

Vi finder og beregner den mest optimale varmeløsning for dig.

VVS firmaet er eksperter i alle former for nye varmeanlæg. Det er vi, fordi det var montering af varmeanlæg vi startede med for over 30 år siden.

Vi arbejder udelukkende med VVS service, det vil sige at en vores 11 VVS montører og 3 lærlinge altid kan rykke hurtigt ud til haste opgaver.

Har man et utæt vandrør, et utæt varmerør, en forsikringssag, et blandings batteri eller et toilet der skal skiftes så kontakt VVS firmaet. Så sender vi en erfaren montør på besøg hos dig – til aftalt tid.

Vores forcer er at vi altid kommer til aftalt tid. Vi overholder vores aftaler og så har vi nogen af de meste erfarne, pligtopfyldende og kompetente VVS montører.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Vi er gode til at rådgive vores kunder om nye varmeanlæg, så kunden får det der netop passer bedst til dem og så de har gode besparelser på varme budgettet.

Er det fjernvarme anlæg, gaskedel, varmepumper, biokedel, solvarmeanlæg eller måske bare en ny oliekedel, så kontakter man VVS firmaet.

Har du et varmeanlæg der taber vand, dvs at du rimelig tit fylder vand på, så er vi gode til at finde fejlen og udbedre den. Man må højst fylde vand på sit anlæg ca 2-3 gange om året.

Vi har bla et godt samarbejde med FORS og køre service på mange fjernvarmeanlæg i hele Roskilde.

Hvis det er et nyt hus man gerne vil ha bygget, så får man også den bedste oplevelse og bedste VVS arbejde udført hos VVS firmaet, vi har udført mange VVS installationer i nye huse.

Er det en større VVS opgave der skal udføres, så ringer man til os og laver en aftale om et besøg. Vi kommer selvfølgelig til aftalt tid og ser på opgaven. Man modtager meget hurtigt derefter et tilbud på det man gerne vil ha udført.

Vores kunderne er private husstande, mange ejendomme, indkøbscenter, hoteller, kommuner og mange entreprenører der bruger os som fast VVS’er.

  • Gaskedler og gasfyr

  • Oliekedler

  • Fjernvarmeanlæg

  • Biobrændselsanlæg

  • Brændekedler

Vores arbejdsområder er meget på Midtsjælland, Roskilde og i København.

Skal der samarbejdes med andre håndværkere, murer, tømrere, elektriker, maler eller kloakmester, så har vi samarbejde med rigtig mange gode, og vi er vant til at samarbejde med dem så alt bliver udført i godt og tæt samarbejde med jer.

Husk vi altid har et godt tilbud på toiletter, vandhaner og brusere. Vi udfører også ganske almindelig VVS arbejde, men står også gerne for en totalentreprise på et nyt badeværelse, evt. med et BWT blødgøringsanlæg, der giver dig et 100%  kalkfrit hjem.

Kontakt VVS Firmaet – din lokale VVS partner.

TOTAL LEVERANDØR AF VVS ARBEJDE

UDFØRT AF FAGFOLK, SOM SIKRER DIG KOMPETENT VEJLEDNING

VI KOMMER TIL AFTALT TID – EN REN FORNØJELSE