Din professionelle leverandør

Erhverv

Vi har mange års erfaring i servicering af erhvervsvirksomheder, og hvis I ønsker at jeres VVS-opgaver skal løses af erfarne opdaterede medarbejdere, så er det os I skal vælge. Vi sørger altid for, at der er styr på tidsplaner og processer – og vi løser opgaverne med høj faglighed.

En grøn profil

Vore arbejdsområder er bl.a. varmeinstallationer, vand og afløbs installationer, varmestyringer og vandbehandlingsanlæg. 

Vi har altid fokus på, at vi tilbyder miljørigtige og vandbesparende VVS løsninger.

Vores kunder er bl.a. hoteller, ejendomsadministratorer, kommuner og virksomheder.

Vi varetager også større entrepriser, og vi har i mange år brugt de samme dygtige underentreprenører, El, Murer, Tømrer og malere.

Vi står inde for, at de leverer samme høje kvalitet som vi gør. Vi arbejder for jer, og vi lever af tilfreds kunder, så vi sørger for at du får den bedste kundeservice og kvalitet indenfor branchen.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Vi overholder altid vores aftaler

og så kommer vi til aftalt tid. Vi har desuden nogen af de meste erfarne, pligtopfyldende og kompetente VVS-montører der findes.

Firmaet har eksisteret i over 30 år, vi er stolte over, at vores medarbejdere har været hos os i mange år, nogle har endda har været med os hele vejen.

Det er med til at sikre, at den/de medarbejdere der kommer hos dig er den samme hver gang, og at de så kender til opgaven/huset installationer, så du ikke skal bruge unødig tid på at sætte nye ind i opgaven.

Vore medarbejdere er altid opdateret indenfor den nyeste udvikling indenfor faget.

Og så er vi partner i Dansk Drikkevandskontrol, så vores viden om sikker drikkevand er stor.

Vort arbejdsområde er Midtsjælland, Roskilde og Københavnsområdet. Vi har næsten altid en servicevogn i nærheden, så vi kan løse akutte problemer meget hurtigt. 

Vi er klar på telefonen, så ønsker du at vide mere, en forpligtende snak, eller et tilbud så kontakt os endelig.