Certificeret forhandler af Gastech luft til vand-varmepumper og jordvarmepumper

Varmepumper

Vi er en del af en af nordens største forhandler og importør af varmepumper fra Gastech-Energi A/S, der er varmepumper i høj nordisk kvalitet.

Det giver os muligheden for at give dig den absolut bedste rådgivning og betjening vedrørende installation af din varmepumpe, både luft til vand-varmepumpe og jordvarmepumpe.

Vores VVS-montører, er specialuddannet hos Gastech-Energi i installation og opstart af CTC, ELCO og IDM varmepumper.

Du får rådgivning hos os om hvilken varmepumpe løsning, der er den rigtige til netop dit hus samt muligheder for tilskud.

Du kan få et uforpligtende tilbud på en ny varmepumpe hos os, ved at udfylde formularen eller kontakte os på mail post@vvsfirmaet.com eller tlf. +45 70 22 02 01.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

  Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

   Vores VVS-montører, er specialuddannet hos Gastech-Energi i installation og opstart af CTC, ELCO og IDM varmepumper.

   Du får rådgivning hos os om hvilken varmepumpe løsning, der er den rigtige til netop dit hus samt muligheder for tilskud. Du kan få et uforpligtende tilbud på en ny varmepumpe hos os, ved at udfylde formularen eller kontakte os på mail post@vvsfirmaet.com eller tlf. +45 70 22 02 01.

   Luft-til-vand varmepumper

   En luft-til-vand varmepumpe kan ligesom jordvarmepumpen både sørge for opvarmning og varmt vand. Her er investeringen dog mindre – men her får man de samme fordele, stor energibesparelse, grøn energi og en høj driftssikkerhed på anlægget. 

   Hvis du skifter fra olie -eller gasfyr vil den typiske besparelse på varmeregningen ligge på kr. 5. – 10.000 årligt. Køb ny varmepumpe hos VVSFirmaet.

   Jordvarmeanlæg

   Et jordvarme anlæg er den dyreste løsning, men er til gengæld også den løsning, hvor man på længere sigt sparer mest. Jordens energi er altid den bedste og mest stabile Hvis du i dag bruger oliefyr, så sparer du op til 50% på varmeregningen – og vedligeholdelse af anlægget er også til at overskue – et enkelt servicetjek om året er alt hvad det kræver. Et jordvarmeanlæg reducerer dit Co udslip med op til 75%

   Der er dog nogle krav til jordvameanlæg, bl.a. skal dit hus være velisoleret, og størrelsen på dit jordareal er der også krav til. Alt det kan vi hjælpe dig med – og vi er uddannet til det, så du får det bedste rådgivning hos os.

   Køb ny varmepumpe hos VVSFirmaet

   Vi er total-leverandør af VVS arbejde

   Vi er eksperter i alle former for VVS installationer, deriblandt luft til vand-varmepumper og jordvarmepumper. Vi startede for mere end 30 år siden og har løbende fulgt med udviklingen indenfor VVS og varmepumper. Vi er eksperter inden for energioptimering og varmepumper generelt og derudover er vi VE godkendt.

   Hos os får du en grundig rådgivning, inden du skal vælge hvilken varmepumpe, der passer til dit behov.