Få din nye varmepumpe hos VVSfirmaet

Varmepumper

Du vælger en miljørigtig varmekilde når du vælger en varmepumpe. Du kan sparer op til 60 % på varmeregningen og samtidigt opnå et tilskud op 50.000 kr. på installationen.  Læs om tilskud her

Specialister i varmepumper og jordvarme

Er du også interesseret i at skifte til grøn energi? så er du kommet til rette sted. Find din nye varmepumpe hos VVS Firmaet.
Vi er VE certificeret, og det betyder at vi er uddannet i vedvarende energi. Vi ved det er en stor beslutning at skifte varmekilde i hjemmet, og det er derfor vigtigt at du vælger den varmekilde, du får mest ud af.

Ring til os og hør nærmere  – vi har mange års erfaring inden for området, og kan hjælpe dig med netop den løsning, som passer dig og dit hus bedst.

Vi bruger kun de bedste leverandører indenfor varmepumper, og servicen er i top, hvis uheldet er ude.

Klar beskrivelse og rådgivning af tilbud koster 1500 kr. Hvis tilbuddet accepteres refunderes pengene.

 

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Anmeldelser
Vi fik renoveret vores badeværelse for mange år siden hos "Jesper's VVS" som det hed dengang og vi har altså kun godt at sige om dem. De kom til tiden og leverede et perfekt stykke arbejde, så vi vil helt klart bruge dem en anden gang.
Helle Thilleman
Vi fik totalrenoveret vores badeværelse med hjælp fra Bad Eksperten, og det var en helt igennem god oplevelse til en god pris. Bad Eksperten har nogle rigtig gode og behagelige håndværkere, som alle var imødekommende, let-forståelige og løsningsorienteret.
Mikkel Eeg
Job done indenfor 48 timer efter skaden er sket. Det kan ikke gøres bedre - og så med service og smil hele vejen fra først til sidst, af tre forskellige medarbejdere. Der er nok at bekymre sig om i disse tider. Så ekstra fedt at kunne glæde sig over sådan et forløb med Bad Experten. Stor tak. Anbefales herved.
Mads Kornum

Jordvarmeanlæg

Et jordvarme anlæg er den dyreste løsning, men er til gengæld også den løsning, hvor man på længere sigt sparer mest. Jordens energi er altid den bedste og mest stabile Hvis du i dag bruger oliefyr, så sparer du op til 50% på varmeregningen – og vedligeholdelse af anlægget er også til at overskue – et enkelt servicetjek om året er alt hvad det kræver. Et jordvarmeanlæg reducerer dit Co udslip med op til 75%

Der er dog nogle krav til jordvameanlæg, bl.a. skal dit hus være velisoleret, og størrelsen på dit jordareal er der også krav til. Alt det kan vi hjælpe dig med – og vi er uddannet til det, så du får det bedste rådgivning hos os.

Køb ny varmepumpe hos VVSFirmaet

Luft-til-vand varmepumper

En luft-til-vand varmepumpe kan ligesom jordvarmepumpen både sørge for opvarmning og varmt vand. Her er investeringen dog mindre – men her får man de samme fordele, stor energibesparelse, grøn energi og en høj driftssikkerhed på anlægget. 

Hvis du skifter fra olie -eller gasfyr vil den typiske besparelse på varmeregningen ligge på kr. 5. – 10.000 årligt.

Køb ny varmepumpe hos VVSFirmaet.

Budskab 3 om varmepumper

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum