Nyt varmeanlæg - optimal varmeløsning

Nyt varmeanlæg til erhverv og private – Den rigtige økonomiske og miljømæssige løsning

Vi arbejder udelukkende med VVS service, det vil sige at en vores 11 VVS montører og 3 lærlinge altid kan rykke hurtigt ud til haste opgaver.

VVS firmaet er eksperter i alle former for nye varmeanlæg.

Vi er eksperter – fordi det var montering af varmeanlæg vi startede med for over 30 år siden. Har man et utæt vandrør, et utæt varmerør, en forsikrings sag, et blandings batteri eller et toilet der skal skiftes så kontakt VVS firmaet. Så sender vi en erfaren montør ud på besøg hos dig – til aftalt tid.

Nyt varmeanlæg – optimal varmeløsning til dig

Vores forcer er at vi altid kommer til aftalt tid. Vi overholder vores aftaler og så har vi nogen af de meste erfarne, pligtopfyldende og kompetente VVS montører.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Oliekedler

Fjernvarmeanlæg

Biobrændselsanlæg

Sådan arbejder vi sammen!

Fast pris, leveret til aftalt tid!

Vores arbejdsområder er meget på Midtsjælland, Roskilde og i København.

Skal der samarbejdes med andre håndværkere, murer, tømrer, elektriker, maler eller kloakmester, så har vi samarbejde med rigtig mange gode. Vi er vant til at arbejde sammen med dem, så alt bliver udført i godt og tæt samarbejde med jer.

Husk vi altid har et godt tilbud på toiletter, vandhaner og brusere. Vi udfører også ganske almindelig VVS arbejde, men står også gerne for en totalentreprise på et nyt badeværelse, evt. med et BWT blødgøringsanlæg, der giver dig et 100% kalkfrit hjem.

VVS arbejde

Vi har 11 VVS montører og 3 lærlinge klar til at rykke ud…

Nyt badeværelse

Går du med tanken om et nyt badeværelse eller renovering…
Lev kalkfrit

Kalkfrit hjem

Få et kalkfrit hjem og få blødt vand og mindre rengøring…