Undgå vandskader med en vandalarm

Du får besked med det samme der er en utæthed i et vandrør

Er der en lille lækage i en væg eller et gulv, kan der gå lang tid før lækagen opdages. Der kan dannes råd, opstå skimmelsvampe i gulv og vægge med store ulemper til følge i flere måneder.

Undgå uventede vandskader i dit hjem med en Grohe Sense Guard

Hvem frygter ikke at komme hjem til et oversvømmet hus med efterfølgende nedrivning, tørring, VVS arbejde og genopbygning af huset, som kan vare i måneder?

Med en Grohe vandalarm i huset kan du undgå sådanne ubehagelige overraskelser i dit hjem. Grohe Sense Guard er en vandafbryder, der er forbundet til dit Wi-Fi i hjemmet. Vandalarmen monteres på dit hovedvandrør, hvor den registrerer mængden af vand der løber igennem. Hvis vandalarmen registrerer en lækage, kan den lukke for vandet og derved undgå du store vandskader i hjemmet.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Vandalarm i huset med mange sikkerhedsfunktioner

Få overblik over dit vandforbrug og overvågning via Grohe Sense app’en.

Når vandalarmen opdager et rørbrud, lukker den automatisk for vandet i huset. Er der et toilet der løber, får du en besked og har vandforbruget oversteget en grænse, f.eks. 150 l vand, lukker vandalarmen for vandet.

Sprænger der et vandrør, lukker den med det samme for vandet og du undgår oversvømmelser og ødelagte møbler, tæpper, mm. i dig hjem.

Er der en lille lækage i en væg eller et gulv, kan der gå lang tid før lækagen opdages. Der kan dannes råd, opstå skimmelsvampe i gulv og vægge med store ulemper til følge i flere måneder. Har du en Grohe vandalarm installeret, undgår du sådanne problemer.

Overvåg dit vandforbrug

Ikke alene sikrer du dit hjem med en vandalarm, du får også et komplet overblik over dit vandforbrug, dagligt, ugentligt eller månedligt. Vandlarmen måler gennemløbet af vand konstant og giver et præcist overblik. Den måler også vandtryk og temperatur.

Se hvordan en vandalarm virker

VVS arbejde

Vi har 11 VVS montører og 3 lærlinge klar til at rykke ud…

Optimal varmeanlæg

Vi beregner og hjælper med at finde den bedste løsning…

Kalkfrit hjem

Få et kalkfrit hjem og få blødt vand og mindre rengøring…