Nyt badeværelse Roskilde og omegn?

Nyt badeværelse eller renovering – vi står gerne for hele opgaven

Går du med tanken om et nyt badeværelse eller måske fornyelse eller renovering af det gamle, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Et nyt badeværelse giver dig ny glæde hver dag

Som badeværelses expert kan vi tilbyde, at du får en professionel totalleverandør. Dette betyder bl.a. at du har en fast kontaktperson under hele forløbet. Du vil aldrig blive henvist til andre, men altid få en kompetent og ansvarsfuld service her og nu.

Din kontakt person styrer hele forløbet med sikker hånd og koordinerer den samlede indsats lige fra indretningsforslag til murer, tømrer, maler, elektriker og VVS. Vi lægger stor vægt på detaljer og høj kvalitet.

Vi kommer i hele Roskilde og omegn og laver gerne dit nye badeværelse til dig.

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes

Hos os er kun det bedste godt nok

Kvalitet

Vi bestræber os på at udføre et kvalitetsarbejde, hvor vi benytter os af leverandører hvis produkter hele tiden udvikler sig efter tidens trends samt lever op til alle gældende myndighedskrav og vi lægger stor vægt på at vores håndværkere er omhyggelige og interesseret i at levere en god oplevelse.

Tid

Vores erfaring viser at et nyt badeværelse tager tid og fylder meget i bygherrens liv, dels i beslutningsfasen og dels i de ca. 6 uger det i gennemsnit tager fra vi river badeværelset ned til det nye og tidssvarende badeværelse står klar. Vi ved også at det sviner mere end de fleste forestiller sig.

Heldigvis opvejes det klart af glæden over at få et nyt badeværelse, hvor alt fungerer og er nemt at renholde. Vi stiller også gerne en bad- og toilettrailer til rådighed i hele byggeperioden, så familien kan fungere optimalt mens det nye badeværelse bliver til.

Ideoplæg, tilbud og honorar

Ønsker du et detaljeret idé-oplæg til netop dit nye badeværelse, er du velkommen til at kontakte os for aftale om besøg, hvor vi kan snakke detaljer og foretage en opmåling for udregning og afgivelse af et komplet tilbud.

Vi tilbyder, at komme ud til jer og lave et komplet tilbud, fuldt ud beskrevet til en pris af kr. 1.500. Det beløb vil naturligvis blive modregnet i prisen, hvis I vælger os som leverandør af jeres nye badeværelse.

I kan også vælge en løsning, hvor I både får et komplet tilbud inkluderet komplette indretningstegninger – dette koster i alt kr. 3.000, som naturligvis også modregnes, hvis I vælger vor tilbud.

Gode råd og vejledninger

Som badeværelses expert er vi meget gerne behjælpelige med gode råd og vejledninger når beslutningerne skal tages.

I byggeperioden gør vi selvfølgeligt alt hvad vi kan for at begrænse generne og få dit nye badeværelse afleveret indenfor den aftalte tidsperiode og til den aftalte pris.

Ønsker du et uforpligtende besøg for en snak om de muligheder der kunne være, er det naturligvis uden beregning.

Hold dit badeværelse kalkfrit

Hvem ikke kender til kalk i badeværelset? Husk at vælge et BWT blødgøringsanlæg til når badeværelset skal istandsættes. Så er du fri for kalk, ikke kun i badeværelset, men i hele hjemmet. Tænk dig et kalkfrit hjem – hvor det er nemt at holde rent.

Sådan arbejder vi sammen!

Fast pris, leveret til aftalt tid!

Pris på nyt badeværelse

I gennemsnit vil en typisk totalrenovering ligge med en m2 pris på mellem 35.000,- og 60.000 kr. inkl. moms. Typisk vil et mindre badeværelse samt et badeværelse på 1. sal og i ejendomme have en større m2 pris og større badeværelser vil typisk have en mindre m2 pris.

Vi håber med disse oplysninger at vi lever op til dine forventninger og vælger du os som leverandør af dit nye badeværelse vil vi glæde os til at høre fra dig.

Det er ikke alt man selv må udføre i forbindelse med opførelse af nyt badeværelse.
Læs mere om hvilket VVS arbejde du selv må udfører.

VVS arbejde

Vi har 11 VVS montører og 3 lærlinge klar til at rykke ud…

Optimal varmeanlæg

Vi beregner og hjælper med at finde den bedste løsning…

Kalkfrit hjem

Få et kalkfrit hjem og få blødt vand og mindre rengøring…